30 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C
  • İzmir20°C
  • Antalya28°C

BATMAN, TRAVEL TURKEY FUARI'NA HAZIR!

Batman’ı her yönüyle etkin bir şekilde tanıtmanın gayreti içinde olan Batman Valiliği,belediye ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli fuarları arasında yer alan Travel Turkey İzmir Fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

Batman, Travel Turkey Fuarı'na hazır!

04 Aralık 2017 Pazartesi 14:16

Batman’ı her yönüyle etkin bir şekilde tanıtmanın gayreti içinde olan Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli fuarları arasında yer alan Travel Turkey İzmir Fuarı için hazırlıklarını tamamladı.

BATMAN, İYİ HAZIRLANDI
7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında İzmir'de start alacak olan Travel Turkey İzmir Fuarı için hazırlıklarını tamamlayan Batman ekibi, başarılı bir sınav vermeye hazırlanıyor. Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Batman Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB, otel ve acenteler,  Batman’ı her yönüyle ikinci büyük turizm ve seyahat fuarında etkin bir şekilde tanıtmaya hazırlanıyor. Turizme büyük önem veren Vali Ahmet Deniz’in üzerinde titizlikle durduğu Travel Turkey İzmir Fuarı'nda Batman’ı en iyi şekilde tanıtmak için gayret göstereceklerini belirten İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı; “7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek Travel Turkey İzmir Fuarı'na Batman Valiliği, Batman Belediyesi, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Batman Ticaret ve Sanayi Odası, TÜRSAB, otel ve acentelerimizle birlikte katılıyoruz. Travel Turkey İzmir fuarı kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da, dünyanın çeşitli ülkelerinden fuara katılacak olan yerli ve yabancı katılımcılara gelişen kentimiz Batman'ı, sayın Valimiz Ahmet Deniz’in destekleriyle tanıtacağız. Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in destekleriyle 2017 yılı içerisinden Mayıs ve Eylül aylarında TÜRSAB ve tur operatörleri, Batman’a gelerek yerinde tanıtım yapmıştır. Turizm dinamikleri Batman’a tur göndererek ilimizin tanıtımında etkin rol oynamışlardır. Tur operatörleriyle daha da diyalogu geliştirmek amacıyla TÜRSAB, acente ve otellerimizle birlikte ikinci büyük turizm ve seyahat fuarı olarak bilinen Travel Turkey İzmir Fuarı'nda çalışma tempomuzu daha da artıracağız. İzmir'deki Batmanlı hemşerilerimizi de fuarda yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.