11 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C
  • İzmir15°C
  • Antalya18°C

BATMAN UMUT KERVANI DEPREM BÖLGESİNE BİR TIR İNSANİ YARDIMI DAHA GÖNDERDİ

Türkiye tarihinin en büyük depremi sonrası yaşanan korkunç yıkımdan sonra yardım faaliyetleriyle tanınan Umut Kervanı, deprem bölgesine 1 TIR daha insani yardım malzemesi gönderdi.

Batman Umut Kervanı deprem bölgesine bir TIR insani yardımı daha gönderdi

19 Şubat 2023 Pazar 17:49

Her yerden hazırladığı onlarca yardım TIR'ını deprem bölgesine ulaştıran Umut Kervanı, Batman'dan için 15 ton kömür, 5 ton odun, 50 adet odun sobası, 20 adet elektrikli soba, bir seyyar tuvalet, banyo ve gıda TIR'ı deprem bölgesi olan Adıyaman'a ulaştırmak üzere yola çıktı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, hayırseverlerin desteğiyle aralıksız olarak deprem bölgelerine yardımları ulaştırmaya devam ettiklerini belirti.

Güzel, "Batman Umut Kervanı olarak 19 Şubat'a deprem bölgelerinden olan Adıyaman'a gönderilmek üzere bir yardım TIR'ımız daha yola revan oldu. TIR'ımızın içerisinde 15 ton kömür, 5 ton odun, 50 adet odun sobası, 20 adet elektrikli soba, bir seyyar tuvalet ve banyo, 1 ton patates ve 1 ton soğan gibi insani gıda maddelerini Adıyaman'daki depremzede kardeşlerimize ulaştırmak üzere Batman'dan yola çıktı. Katkı sunan hayırseverlerimizden Allah razı olsun." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.