19 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C
  • İzmir22°C
  • Antalya26°C

BATMAN'DA ESNAF, SORUNLARINI MÜLKİ AMİRLERE İLETECEK

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı (BESO), bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Esnaf, BESO öncülüğünde Batman Valisi Ekrem Canalp ve kamu kurum müdürleriyle bir araya gelerek sorun ve taleplerini iletecek.

Batman'da esnaf, sorunlarını mülki amirlere iletecek

18 Eylül 2024 Çarşamba 11:46

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi’nin girişimleriyle ilde bulunan esnaf, vali ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek sorunlarını iletip taleplerini dile getirecek.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak birebir iletişime çok önem verdiklerini belirten Çiftçi, "Valimiz ve kurum müdürleriyle esnaflarımızı buluşturmak istiyorduk. Bir kaç sefer tarih belirledik ama program yoğunluğundan gerçekleştiremedik. Valimiz ile sürekli iletişim halindeydik. En uygun zaman dilimini bekleyerek esnaflar ile buluşmayı Ahilik Haftasına denk getirmeye çalıştık. Bu çalışmayı çok önemli ve kıymetli buluyoruz." dedi.

Esnaf ile kurumlar arasındaki bürokratik engelleri kaldırmak istediklerini belirten Çiftçi, "Kurumlarımızın erişilemez olduğu algısını da ortadan kaldırmak istiyoruz. Esnaf dernekleri ve kooperatifler ile birebir görüşüyoruz. Esnafın sorunlarını vali ve kurum müdürlerine iletiyoruz. Bu yapacağımız program ile esnaf dernekleri ve esnaf temsilcilerinin gelip birebir sorun ve sıkıntılarını anlatmalarını istiyoruz. Yapacağımız programın çok faydalı olacağına inanıyorum. Belki Türkiye’de bir ilk olacak, bunun için tüm esnaflarımızın katılım göstermelerini istiyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.