21 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C
  • İzmir18°C
  • Antalya21°C

BATMAN'DA "HIRSIZILIK" OPERASYONU

Batman'da polisin hırsızlara yönelik operasyonunda çok sayıda hırsızlık olayına karışmış 2 kişi ile yaşları küçük şüpheliler gözaltına alındı.

Batman'da "Hırsızılık" operasyonu

30 Nisan 2018 Pazartesi 17:19

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin hırsızlık olayların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonlarında çok sayıda hırsızlık olayına karışmış 2 kişi ile yaşları küçük şüpheliler gözaltına alındı.

Operasyonlarla ilgili olarak Batman Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İlimizde çeşitli mahallelerde bulunan ikametlerde 12 ayrı evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği yapılan titiz ve çok yönlü araştırmalar neticesinde olayın failleri olduğu tespit edilen 2 şüpheli şahıs düzenlenen operasyon neticesi yakalanmış, şahısların yapılan GBT sorgusunda bir şüphelinin 7 ayrı suçtan daha arandığı ve hakkında kesinleşmiş 7,5 yıl hapis cezası olduğu tespit edilmiş, şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir.

Ayrıca çeşitli tarihlerde ilimizde gerçekleşen 3 ayrı ikametten hırsızlık olayını da gerçekleştiren yaşı küçük şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilmişlerdir."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.