Batman'da Okul Destek Projesinden Faydalanan Öğrenciler Yemekte Ağırlandı

Batman'da Okul Destek Projesinden Faydalanan Öğrenciler Yemekte Ağırlandı
Batman Valisi Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Okul Destek Projesi kapsamında SED Hizmetinden faydalanan LGS'ye giren öğrencilerle TPAO Kristal Park'ta düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Vali Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canalp, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Okul Destek Projesi kapsamında Sosyal Ekonomik Destek Hizmetinden faydalanan Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren öğrencilerle TPAO Kristal Park'ta düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından çocuklara moral motivasyon sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlik ile çocukların sosyal etkileşimlerinin arttırılması, grup çalışması ve iletişim becerilerinin güçlendirilmesi, ayrıca personel-çocuk etkileşiminin desteklenmesi hedeflendiği belirtildi.

Yemek sonrası öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Bayan Canalp, öğrencilerin sorun ve taleplerini dinledi.

renciler2.jpg

Kaynak:HÜR24 Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.