19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara20°C
  • İzmir26°C
  • Antalya27°C

BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ: ADI ÖLÜM YOLUNA ÇIKAN YOL, BİR AN ÖNCE TAMAMLANSIN

Çok sayıda ölümlü kazanın meydana geldiği yolda başlatılan yol yapım çalışmalarını yerinde gören Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Adı ölüm yoluna çıkan yolun bir an önce tamamlanmasını istedi.

BESO Başkanı Çiftçi: Adı ölüm yoluna çıkan yol, bir an önce tamamlansın

02 Ağustos 2024 Cuma 14:52

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi beraberinde bir heyetle Batman Organize Sanayi Bölgesine giden yolda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Çiftçi, ölümlü kazaların çok sık yaşanmasından sonra ölüm yolu olarak tabir edilmeye başlanan Batman Organize Sanayi Bölgesine giden yolda bir daha ölümlerin yaşanmaması için başlatılan çalışmanın en kısa sürede bitirilmesi gerektiğini söyledi.

"Temennimiz başlanılan çalışmaların bir an önce bitirilmesidir"

Aynı zamanda Hasankeyf yolu ve Batman'dan Diyarbakır'a giden çıkış güzergâhının da kısa sürede bitirilmesi gerektiğini belirten Çiftçi, şunları söyledi:

"Batman Beşiri ve OSB yolunda yaşanan son kazalardan sonra Batman'da bulunan tüm odalar ve STK'lar olarak bu yola acil çözüm bulunması için harekete geçtik. Yaptığımız girişimlerden sonra OSB yolunda orta refüjde yol ayırma çalışmalarının başladığını gördük. Buraya çalışmaları yerinde görmek için geldik. Bizlerinde isteği ve temennisi başlanılan çalışmaların bir an önce bitirilmesidir."

"Çalışmaların takipçisi olacağız"

Çiftçi, "Yol üzerinde ışıklandırma, aydınlatma ve yan yollar yapılması çok iyi ve faydalı olacaktır. Temennimiz ise kısa sürede bitirilmesi ve bu yolun bir daha ölümlü yol olarak anılmamasıdır. Bizler de buradaki çalışmaların takipçisi olacağız. Aynı zamanda Hasankeyf yolu ve Batman'da Diyarbakır'a giden çıkış güzergâhının da kısa sürede bitirilmesini istiyoruz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.