14 Ekim 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara24°C
  • İzmir26°C
  • Antalya26°C

BESO BAŞKANI ÇİFTÇİ: FUARLAR ŞEHİRLERİN GELİŞMESİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Giyim ve ayakkabı fuarı toplantısına katılan Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, fuarların şehirlerin gelişmesi için çok önemli olduğunu söyledi.

BESO Başkanı Çiftçi: Fuarlar şehirlerin gelişmesi için çok önemlidir

14 Ekim 2024 Pazartesi 12:26

BESO Başkanı Çiftçi, Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş başkanlığında 6-12 Kasım arasında düzenlenecek olan 'Giyim ve Ayakkabı Fuarı' toplantısına katıldı.

Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Çiftçi, ilk defa yapılacak olan giyim ve ayakkabı fuarı için Vali Yardımcısı ve organizatörler ile bir araya geldiklerini söyledi.

Yapılacak olan fuarın eksiksiz ve en iyi şekilde gerçekleşmesi için istişarelerde bulunduklarını belirten Çiftçi, "Giyim ve ayakkabı sektörümüzden isteğimiz fuara katılım noktasında duyarlılık göstermeleridir. Şu anda yerel esnafımızın fuara katılımı çok yetersizdir. Yerel esnafımızın katılım sağlayarak para akışının şehrimizin içinde kalmasını istiyoruz. Fuarlar şehirlerin gelişmesi ve en önemlisi de ekonomisinin büyümesi ve güçlenmesi için çok önemlidir. Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak esnaflarımız ve şehrimizin gelişmesi için elimizden ne gelirse yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu yüzden yapılacak olan fuarların çok güzel ve verimli geçmesini temenni ediyoruz." dedi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.