16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C
  • İzmir14°C
  • Antalya15°C

BİN İŞGALCİ YAHUDİ MESCİD-İ AKSA’YA BASKIN DÜZENLEDİ

Silahlı işgal çetelerin koruması altında bin işgalci Yahudi, bu sabah Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Bin işgalci Yahudi Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi

27 Eylül 2018 Perşembe 15:05

Bin işgalci Yahudi, silahlı siyonist çetelerin koruması altında Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.

Yahudi işgalciler, siyonist çetelerin himayesinde Mescid-i Aksa’ya baskınlarını sürdürüyor. Bu sabah El-Mağaribe Kapısı’ndan gruplar halinde Mescid-i Aksa’ya giren işgalci Yahudilerin, kışkırtıcı davranışlarda bulundukları belirtildi.

Bu sabah 500 civarında Yahudi işgalcinin Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlediği ve daha başka grupların da Mescid-i Aksa’ya girmek için beklediği ifade edildi.

Filistin kaynaklarında yer alan habere göre, siyonist çetelerin, baskına katılan Yahudi işgalcileri korumak için aldığı yoğun güvenlik önlemleriyle Mescid-i Aksa’yı adeta askeri kışlaya çevirdi.

Siyonist çetenin, baskın boyunca Mescid-i Aksa’nın avlusunda Yahudi işgalcilerden oluşan gruplara eşlik ettiği belirtildi.

Kudüs’teki İslami Vakıflar Dairesi, Siyonist çetenin, “Çardaklar Bayramı” vesilesiyle 924 Yahudi işgalcinin Mescid-i Aksa’ya girmesine izin verdikten sonra El-Mağaribe Kapısı’nı kapattığını açıkladı.

Siyonist çetelerin, Mescid-i Aksa’nın avlusunda Filistinli bir genci alıkoyduğu ve gencin alıkonulmasına engel olmaya çalışanları darp ettiği bildirildi.

Mescid-i Aksa'yı Yahudiler ve Müslümanlar arasında zaman ve mekan bakımından ikiye bölme planları yapan işgal rejimi, oldubitti yaparak bu planlarını hayata geçirebileceği zemini hazırlamaları için Yahudi işgalcileri Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemeye teşvik ediyor.

Siyonist çetelerin himayesinde Mescid-i Aksa'ya giren Yahudi işgalciler, bir süre avluda dolaştıktan sonra Es-Silsile Kapısı'ndan çıkıyor.

Siyonist çete, Yahudi işgalcilerin Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesine öğleden önce ve sonra olmak üzere iki ayrı zaman diliminde izin verirken, Yahudi işgalciler baskınlar için daha çok cemaatin az olduğu sabah saatlerini tercih ediyor. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.