Bingöl Üniversitesi’nde dijital dönüşüm çalışmaları değerlendirildi

Bingöl Üniversitesi’nde dijital dönüşüm çalışmaları değerlendirildi
Bingöl üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik’in başkanlığında Dijital Dönüşüm ve Yazılım Ofisi tarafından yürütülen çalışmaların ele alındığı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, üniversite genelinde devam eden dijitalleşme süreci kapsamlı biçimde ele alınırken yazılım sistemlerinin geliştirilmesi, mevcut dijital projelerin güncel durumu, bilgi güvenliğinin güçlendirilmesi ve kullanıcı odaklı dijital çözümler üzerine değerlendirmeler yapıldı. Bunun yanı sıra ulusal ve uluslararası paydaşlarla hayata geçirilebilecek iş birliği olanakları da gündeme alındı.

Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, dijital dönüşümün üniversitelerin sürdürülebilir gelişimi açısından taşıdığı öneme dikkat çekerek Bingöl Üniversitesi’nin bu alandaki çalışmalarını planlı ve kararlı bir şekilde sürdürmeye devam edeceğini belirtti.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.