Bingöl Üniversitesi'nde “Spor Dostu Kampüs” vizyonuyla bisiklet turu düzenlendi

Bingöl Üniversitesi'nde “Spor Dostu Kampüs” vizyonuyla bisiklet turu düzenlendi
Bingöl Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından “Spor Dostu Kampüs” vizyonu kapsamında bisiklet turu etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Erdal Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Genel Sekreter Prof. Dr. Veysel Turan, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerin fiziksel aktivitelere katılımını teşvik etmek, spor kültürünü yaygınlaştırmak ve kampüs yaşamına dinamizm kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, ana nizamiye kapısından başladı.

Katılımcılar, kampüs güzergâhında bir tur gerçekleştirerek hem spor yaptı hem de doğayla iç içe bir gün geçirdi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.