01 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • İzmir25°C
  • Antalya25°C

BİNLERCE FİLİSTİNLİ SABAH NAMAZINI MESCİD-İ AKSA'DA KILDI

Coronavirus salgını nedeniyle 2 aydan uzun bir süre kapalı kapan Mescid-i Aksa'nın avlusu, aileleriyle sabah namazını eda etmek için gelen Filistinli Müslümanlarla doldu.

Binlerce Filistinli sabah namazını Mescid-i Aksa'da kıldı

05 Haziran 2020 Cuma 17:08

şgal altındaki Kudüs'te oturan binlerce Müslüman, bugün sabah namazını Mescid-i Aksa'da eda ederken; Siyonist işgal rejimi, Filistinlilerin, el-Halil'deki Hazret-i İbrahim Camii'nde sabah namazı kılmalarını engelledi.

Dün Kudüslü aktivistler, Siyonist işgal rejiminin kirli ve sinsi planlarına karşı Müslümanlara sabah ve cuma namazı için Aksa'da toplanma çağrıları yapmıştı.

İşgalci Siyonistler, Hazret-i İbrahim Camii'nde Filistinlilerin sabah namazı kalmasını engelledi

işgalci Siyonistler, el-Halil'de ise Hazret-i İbrahim Camii'nin girişlerini kapatarak sabah namazını kılmaya gelen Filistinli vatandaşları engelledi.

Siyonist işgal rejimi, askeri bariyerlerle Hazret-i İbrahim Camii'ne giden yolların girişlerini kapattı ve az sayıdaki vatandaş dışında Filistinlilerin camiye girmesine mani oldu.

İşgalci Siyonistler, mayıs ayında el-Halil şehrinde bulunan Hazret-i İbrahim Camii'inde 54 kez ezanın okunmasını engellemesi yoğun tepkilere neden olmuştu. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.