06 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara7°C
  • İzmir12°C
  • Antalya17°C

BİTLİS KIRSALINDA PKK'YA BÜYÜK DARBE

Bitlis Valiliği, Sehi ve Ölek bölgesinde devam eden operasyonlarda 10 PKK'linin öldürüldüğünü, 2 PKK'lının de sağ olarak yakalandığını açıkladı.

Bitlis kırsalında PKK'ya büyük darbe

25 Şubat 2017 Cumartesi 22:03

Bitlis kırsalında Sehi ve Ölek bölgesinde devam eden operasyonlarda 10 PKK'lının öldürüldüğü, 2 PKK'lının de sağ olarak yakalandığı bildirildi.

Bitlis Valiliği, Sehi ve Ölek bölgesinde devam eden operasyonlarda 10 PKK'linin öldürüldüğünü,  2 PKK'lının de sağ olarak yakalandığını açıkladı.

Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: "25 Şubat 2017 tarihinde yapılan arazi araması sonucunda; güvenlik korucusu Nihat Çaprak'ı katleden teröristin de içinde bulunduğu 10 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak, 2 terörist ise sağ olarak etkisiz hale getirilmiştir." denildi. 

Valilik açıklamasında, operasyonda çok sayıda mühimmatın ele geçirildiği belirtilerek, "Öldürülen teröristlerin üzerinde ve imha edilen sığınakta; 8 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, bir adet Dragunov keskin nişancı tüfeği, bir adet Bixi makineli tüfek, 4 adet el bombası, bu silahlara ait çok sayıda mühimmat, EYP yapımında kullanılan malzeme, örgütsel döküman ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

pkk-operasyonu-012.jpg

pkk-operasyonu-013.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.