12 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C
  • İzmir23°C
  • Antalya24°C

BOYKOT AMCA, İŞGALCİ SİYONİSTLERİN MALLARININ SATILMAMASI İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Şanlıurfa'da, işgalci siyonistlerin mallarının satılmaması için mücadele eden 63 yaşındaki Abdürrezak Demir, bu konuda yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Boykot Amca, işgalci siyonistlerin mallarının satılmaması için mücadele ediyor

12 Ekim 2024 Cumartesi 17:27

 

7 Ekim 2023 Aksa Tufanı’ndan bu yana işgalci siyonistlerin mallarını almamaları için halkı bilinçlendirme çalışmaları yürüten ve “Boykot Amca” diye tanınan Abdürrezak Demir, İLKHA’ya konuştu.

Mücadelesinde, "Almazsan ölmezsin, alırsan ölürler" sloganını benimseyen Boykot Amca, siyonist ürünleri desteklemenin bu işgalin sürmesine katkı sağladığını ifade etti. Boykot Amca'nın çabaları, Şanlıurfa'daki esnaf ve halk arasında önemli bir etki oluşturmaya devam ediyor.

Halkın desteğini artırmak ve boykotu daha geniş bir kitleye ulaştırmak amacıyla faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Boykot Amca, boykotun önemini anlattı.

“İlk önce fotokopi kağıtlarına boykot ürünlerini koyarak başladık”

Demir, "İlk önce Ümmet çadırı kurduk. Ümmet çadırında mikrofonla boykot duyurusu yapalım dedik, daha sonra israil mallarına boykot başlattık. Ardından Türkiye çapında bir boykot başladı. Boykotun yayılmasına ne gibi katkımız olur dedik, ilk önce fotokopi kağıtlarına boykot ürünlerini koyarak başladık. 6-7 ay böyle devam ettik, 8 aydan sonra matbaada basılan boykot kağıtları dağıttık. Son ayda bastığımız boykot fiyatları elimde. Bir sloganımız da var: “Almazsanız ölmezsiniz, alırsanız çocuklar ölür, bebekler ölür.” Amacımız, soykırıma karşı dik durabilmek, millete boykotu anlatmaya çalıştık.“ dedi.

“Boykotu yapmayan kişi kardeş katilidir”

Hazreti Muhammed (sallahu aleyhi vesselem)’in Yahudilere karşı boykot başlattığını anımsatan Demir, “Niçin boykot edelim? Bugün Hazreti Peygamber Hayber'de Yahudilere karşı boykot etmiştir. Biz de boykot edilenleri gördükçe boykotu yaymaya başladık. Neden boykot edelim? Biri sizin kardeşinizi öldürmeye gidiyor, gelip size ‘Ben sizin kardeşinizi öldüreceğim’ diyor. Siz ne diyorsunuz ona? “Dur, senin karnını doyurayım. Oradan aldığım parayla cebine harçlık koyayım, Pepsi'den aldığım parayla sana harçlık vereyim, sana yemek yedireyim ki aç aç kardeşim öldürme.” İşte boykot budur. Boykot yapmayan adam, yardımcı olup kardeşini öldürttürmek için karnını doyuran adamdır. Boykotu yapmayan kişi kardeş katilidir. Boykot Peygamber sünnetidir, boykot Müslüman'ın üzerine bir vaciptir. Boykot yapmayan Müslüman zalimlerle, hainlerle beraberdir.“ diye konuştu.

“Çocuklar parçalanırken, anneler çocuklarından vazgeçerken ben nasıl durayım?”

Boykot çalışmasını sadece Allah’tan karşılık bekleyerek yaptığını belirten Demir, “Bana ‘dur’ diyorlar, ben niye durayım? Nasıl durayım? Çocuklar parçalanırken, anneler çocuklarından vazgeçerken ben nasıl durayım? Bana bazıları ‘Para almıyor musun?’ diye soruyor. Evet, çok büyük bir para alıyorum. Mükafatımı Rabbim veriyor. Nasıl ki Hazreti Osman kıtlık zamanında develeri getirdi. Ebubekir gittiler, dediler ki ‘Dostun paradan sattı, dostun kara borsacılık yapıyor, biri bine sattın.’ Ebubekir, ‘Sen nasıl satarsın?’ dedi. Osman, ‘Bire bin veren Rabbül Alemin'e sattım.’ Ben Müslümanlar aç iken mal mı satarım ya? Ebubekir, ‘Al bu malı götür, dağıt.’ İşte bizimki de bu durum. Biz Müslümanlar parçalanırken parayı düşünenler, paraya tapanlar bize diyorlar ki ‘Sen paramı alıyorsun.’ Biz paraya tapmadık, bizim bir davamız var; Kudüs'tür, bizim bir davamız var; Mescid-i Aksa'dır, bizim bir davamız var; Kubbetü Sahra'dır.” ifadelerini kullandı.

“Bizim amacımız Allah ve Resulüne yaranmaktır”

Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık ve biz bu yolda canla başla, bu dava bitene kadar sonsuza kadar boykotla beraber olacağız. İnsanlara boykotu anlatacağız. Şahit ol, yarab, şahit oluyoruz. Rabbimiz, biz söylüyoruz. Allah'ın huzuruna çıkarken ‘Ya Rabbi, ya Rabbi, biz sana ne kadar şükretsek azdır.’ 63 yaşında bir adamım. Cihat 3 çeşittir dedin ki; elle, dille, kalple buğz etmek. O da imanı en zayıfıdır. Bize dille cihadı nasip ettin. Bu yaşta iki üç saat sokaklarda bizi gezdirdin. Minibüsle de 29 gündür geziyoruz ve hala devam edeceğiz. Bizim amacımız Allah ve Resulüne yaranmaktır.”

“Biz amca olduk Gazze'lilere”

Gazze’deki Müslümanların tıpkı Hazreti Ebubekir gibi her şeylerini feda ettiklerini vurgulayan Demir, “Dünya bize dost olsa Allah bize düşman olsa hiçbir şeye yaramaz. Ama Allah bize dost olsa dünya bize düşman olsa sökmez. Biz bu davanın davacısıyız. Biz davaya anlatmaya çıkmışız. Daha zor yolda deli derler, akılsız derler, kafayı yemiş derler. İşte boykot amca kelimesi buradan çıktı; biz amca olduk Gazze'lilere. Biz feda olduk Gazze'lilere. İnşallah Allah bizi Gazze'lilerle beraber etsin. Resulullah orduyu hazırladı. Herkes ordulara yardım etmeye başladı. Hazreti Ömer dedi ki, “Ben Ebubekir'i geçeceğim.’ Bu sefer malının yarısını getirdi. Resulullah sordu: “Ömer, ne getirdin?’ Dedi ki, ‘Yarısını getirdim, yarısını da çoluk çocuğuma bıraktım.’ Bu sefer Ebubekir'e sordu: ‘Hepsini getirdim.’ Dedi. 2 milyar Müslümana karşı 2 milyon Müslüman Ebubekir olup her şeyi verdiler. Elimizden şehadeti aldılar, canlarını verdiler, çocuklarını verdiler, hepsi Ebubekir oldu.” şeklinde konuştu.

“Karınca misali bir şeyler yapmaya çalışıyoruz”

Demir, son olarak şunları söyledi: “Bize bir şey bırakmadılar, hepsini verdiler, her şeylerini verdiler. Gazze bugün 2 milyon Müslüman, 2 milyar Müslümana haykırıyor: ‘Siz zalimsiniz, bizi yalnız bıraktınız. Hala bir boykotu yapamıyorsunuz.’ Gazze çocuklarını verdi, canını verdi, bebeklerini verdi. Gazze İslam'ın sancağını kaldırdı, Gazze, sen bize ne yaptın? Karınca misali bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ateşi söndüremem ama Allah bilsin İbrahim'den yanayım. Biz camideki Müslüman'ı anlatamıyoruz. Gazze bizi birleştirmediyse, bizi ne birleştirir? Derdimiz çok. Necip Fazıl'a sordular: “Niye sinirlisin, ne derdin var?” Dedi ki: “Derdimiz çok, bizim derdimiz çok.” (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.