18 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C
  • İzmir19°C
  • Antalya22°C

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Ülkemizin kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, birçok bölge ve il çevresinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava nasıl olacak?

18 Haziran 2024 Salı 01:22

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre:

Ülkemizin kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Denizli, Burdur'un güneyi, Sivas'ın doğusu, Malatya'nın batısı ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE 20°C, 35°C

Az bulutlu

İSTANBUL 21°C, 31°C

Az bulutlu

KIRKLARELİ 19°C, 32°C

Az bulutlu

KOCAELİ 19°C, 31°C

Az bulutlu

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla güneyinin iç kesimlerinin parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Denizli çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 15°C, 34°C

Az bulutlu ve açık, yarın (salı) zamanla parçalı bulutlu

DENİZLİ 24°C, 41°C

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 22°C, 38°C

Az bulutlu ve açık

MANİSA 21°C, 39°C

Az bulutlu ve açık

AKDENİZ

Az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, bu akşam ve yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Burdur'un güneyi ile Akdeniz’in Toroslar kesiminin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 23°C, 35°C

Az bulutlu, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, bu akşam ve yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Toroslar kesimi kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 25°C, 31°C

Az bulutlu, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu, bu akşam ve yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

HATAY 21°C, 34°C

Az bulutlu

ISPARTA 19°C, 37°C

Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde Sivas'ın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA 17°C, 33°C

Az bulutlu

ÇANKIRI 16°C, 36°C

Az bulutlu

ESKİŞEHİR 13°C, 33°C

Az bulutlu

KONYA 21°C, 34°C

Az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU 14°C, 32°C

Az bulutlu

DÜZCE 16°C, 32°C

Az bulutlu

SİNOP 22°C, 29°C

Parçalı ve az bulutlu

ZONGULDAK 19°C, 28°C

Az bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz'in yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA 17°C, 34°C

Parçalı bulutlu

ARTVİN 18°C, 28°C

Parçalı bulutlu, yarın (Salı) yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 21°C, 27°C

Parçalı bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TRABZON 23°C, 26°C

Parçalı bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, bu akşam Ardahan ve Malatya'nın batı çevrelerinin, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra Kars, Ardahan, Ağrı, Erzurum, Iğdır ve Van'ın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 11°C, 30°C

Parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KARS 12°C, 27°C

Parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 20°C, 38°C

Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

VAN 13°C, 27°C

Parçalı bulutlu, yarın (Salı) öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.

DİYARBAKIR 21°C, 41°C

Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP 22°C, 39°C

Az bulutlu ve açık

SİİRT 24°C, 38°C

Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA 27°C, 41°C

Az bulutlu ve açık

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege’de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Hava Durumu: Parçalı, zamanla doğusu yer yer çok bulutlu, yarın (Salı) Doğu Karadeniz yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, gece saatlerine kadar batısı güneydoğudan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, doğusu batı ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5, sabah saatlerinden itibaren 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, sabah saatlerinden itibaren 1,0 ila 2,0 m, Görüş: İyi.

EGE

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5, yarın(Salı) sabah saatlerinden itibaren güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6, yer yer 7; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 yer yer 6 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, yer yer 2,0 ila 3,0 m, Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Batı Akdeniz'de batı ve kuzeybatıdan, gece saatlerinden itibaren güneybatıdan 2 ila 4; Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah saatlerine kadar batısı kuzeybatıdan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5 m, Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı bulutlu; Rüzgar; Batı ve güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeydoğudan yarın(Salı) öğle saatlerinden itibaren kuzeydoğudan 2 ila 4 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5 m; Görüş: İyi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.