Çin Devlet Başkanı Şi, ABD’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek

Çin Devlet Başkanı Şi, ABD’ye resmi ziyaret gerçekleştirecek
ABD Başkanı Donald Trump, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in 24 Eylül'de Washington'u ziyaret edeceğini açıkladı.

ABD Başkanı Donald Trump, enerji ve yapay zekâ teknolojilerine yönelik yatırımları değerlendirdiği konuşmasında, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in ABD'ye resmi bir ziyaret gerçekleştireceğini belirtti.

Trump, Şi'nin 24 Eylül'de Washington'a geleceğini söyleyerek, Çinli liderle yapacakları görüşmelerde gündemin önemli bölümünü yapay zekâ alanındaki gelişmelerin oluşturacağını kaydetti.

Yapay zekâ sektöründeki hızlı ilerlemeye dikkat çeken Trump, bu alanı 'şimdiye kadar görülen en büyük şey' sözleriyle tanımladı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.