13 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C
  • İzmir20°C
  • Antalya21°C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BATMAN'A GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necat Nasıroğlu Külliyesi'nin açılışını yaptıktan sonra düzenlenecek olan mitingte vatandaşlara seslenecek. 10 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek mitinge HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun da katılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'a geliyor

08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:08

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Akif Gür, tüm vatandaşları bu çarşamba günü Valilik önünde saat 14.00'da yapılacak olan mitinge davet etti.

Gür, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan,  Çarşamba günü valilik önünde Batmanlı hemşehrilerimizle buluşacak, Batmanlılar olarak milletine sevdalı, eser ve hizmet siyasetinin öncüsü. Dünya mazlumlarının umudu olan liderimizi Batman'da ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz, Sayın Cumhurbaşkanımızın Batmanlı hemşehrilerimizin merakla beklediği mesajları verecek ve yeni Türkiye Yüzyılında Batman olarak bizler de güçlü bir şekilde yer alacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Batmana yapılan yatırımlar artarak devam edecektir. Tüm halkımızı, tarihi bir günü heyecanla birlikte yaşamak ve Sayın Cumhurbaşkanımız ile buluşmak üzere valilik önünde yapılacak mitinge davet ediyoruz." dedi.(İLKHA)

cumhurbaskani-erdogan-zekeriya-yapicioglu.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.