Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayrak açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayrak açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nusaybin-Kamışlı sınır hattında yaşanan bayrak provokasyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, “Kirli elleri bulacak ve hesabını o hainlerden soracağız. İhmali ve kusuru olan kim varsa gereken yapılacak.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nusaybin-Kamışlı sınır hattında yaşanan bayrak provokasyonuna ilişkin açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayrak provokasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Olaya tepki gösteren Erdoğan, “Hesabı sorulacak” mesajı verdi. Erdoğan, "Terör örgütünün varlığını devam ettirmesi mümkün değildir. Şanlı bayrağımıza alçakça saldırmak suretiyle bir netice alma imkanı kalmadı. Bayrağımıza uzanan kirli elleri bulacak, bunun hesabını mutlaka soracağız. İhmali ve kusuru olan kim varsa gereken yapılacak." diyerek tepki gösterdi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.