15 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara8°C
  • İzmir18°C
  • Antalya17°C

DENİZLERDE FIRTINA BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Karadeniz, Marmara ve Ege Denizi'nde fırtına beklendiğini duyurdu.

Denizlerde fırtına bekleniyor

28 Kasım 2023 Salı 12:11

Batı Karadeniz'de halen kuvvetli şekilde esmekte olan rüzgârın akşam saatlerinden itibaren batısında güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın öğle saatlerinde batısı ile akşam saatlerinde doğusunda etkisini azaltması bekleniyor.

Marmara'da rüzgârın akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın akşam saatlerinden sonra etkisini azaltması bekleniyor.

Kuzey Ege'de rüzgârın, öğle saatlerinden sonra güney ve güneydoğudan, akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın öğle saatlerinde kuzeyi ile akşam saatlerinde güneyinde etkisini azaltması bekleniyor.

Güney Ege'de rüzgârın, öğle saatlerinden itibaren güneyli yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın sabah saatlerinde güneyi ile akşam saatlerinde kuzeyinde etkisini azaltması bekleniyor. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.