10 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara13°C
  • İzmir17°C
  • Antalya16°C

DİRENİŞ KARŞISINDA HEZİMET YAŞAYAN İŞGALCİLER BİR BİRİNİ SUÇLAMAYA BAŞLADI

İşgal rejiminin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 Ekim'de El-Kassam Tugayları'nın başlattığı geniş kapsamlı "Aksa Tufanı" operasyonundaki güvenlik zafiyeti suçunu sözde işgal ordusu ve iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet'e yüklediği paylaşımını sildi.

Direniş karşısında hezimet yaşayan işgalciler bir birini suçlamaya başladı

29 Ekim 2023 Pazar 12:18

İşgal rejiminin sözde Başbakanı Binyamin Netanyahu, 7 Ekim'de abluka altındaki Gazze Şeridi'nden El-Kassam Tugayları'nın başlattığı geniş kapsamlı "Aksa Tufanı" operasyonundaki güvenlik zafiyeti suçunu sözde işgal ordusu ve iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet'e yükledi.

Netanyahu, "7 Ekim'de Gazze Şeridi'nden düzenlenen saldırılarla ilgili Başbakan'a bilgi verildiği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu aksine hiçbir uyarı gelmediğini" savundu.

Açıklamada Netanyahu, "bilakis İsrail ordusu ve Şin-Bet'in (Şabak) HAMAS'ın yıldırıldığı ve sükunetin sağlandığı değerlendirmesini yaptıklarını" aktardı.

İşgalci Netanyahu, "savaşın çıktığı son ana kadar" tüm istihbarat teşkilatlarının kendisine ve hükümete defalarca aynı yönde bilgi verdiğini savundu.

İşgalci Netanyahu, Telegram ve X sosyal medya platformlarından gece yayımladığı sözde işgal ordusu ve istihbarat teşkilatı Şabak'ın kendisini yanlış bilgilendirdiği yönündeki paylaşımı kaldırdı.(İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.