17 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C
  • İzmir17°C
  • Antalya21°C

DSİ YATIRIMLARI İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI VALİ CANALP BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü nezdinde Batman'da yürütülen yatırım projeleri ile ilgili değerlendirme toplantısı Vali Ekrem Canalp başkanlığında Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

DSİ Yatırımları ile ilgili Değerlendirme Toplantısı Vali Canalp başkanlığında yapıldı

16 Ekim 2024 Çarşamba 23:56

Batman Valisi Ekrem Canalp'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; DSİ tarafından Silvan ve Garzan Barajından içme ve endüstriyel amaçlı su temini projesi, Batman Çayı Islah Projeleri, Batman Çayı Rekreasyon Projesi, Batman Çayı Taşkın Koruma Projesi, Batman Seracılık OSB Projesi, Batman İli Kuşaklama Projesi, Batman İli Şehir İçi Dereleri Taşkın Kontrolü Planlama Projesi ve Afete Maruz Bölgenin Statü Değişikliği projeleri ile ilgili yürütülen çalışmalar ele alınarak görüşüldü. 
Konuşmasında Batman'ın genç nüfusuna dikkat çeken Vali Canalp, bu genç nüfusun istihdam edilmesi, iş imkanlarının yaratılması konusunda hayata geçirilecek sanayi alanlarının bir an önce faaliyete geçmesi konusunda ilgili kurumların koordineli bir şekilde çalışarak sonuçlandırılmasını istedi.
Konuşmanın ardından toplantı, Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş’ın DSİ tarafından ilimizde yürütülen yatırımların son durumuna ilişkin bilgilendirme sunumu ile devam etti. 

Toplantı; Batman'da yürütülen projelere ilişkin yapılan değerlendirme ve yapılan görüş alışverişin ardından sona erdi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, DSİ 10.Bölge Müdürü Zafer Akın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürü Muzaffer Özkan, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ömer Faruk Özel, Kadastro İl Müdürü Tefik Çoban ve ilgili kurumların teknik personeli katıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.