Dünyanın gözü bugün Gazze'de gerçekleştirilecek esir takasında

Dünyanın gözü bugün Gazze'de gerçekleştirilecek esir takasında
HAMAS ile işgalci siyonistler arasında gerçekleştirilen esir takası anlaşmasının 7'nci gününde 4 işgalci kadın asker serbest bırakılacak.

Buna karşılık işgalci siyonistlerin de 200 Filistinli esiri serbest bırakması öngörülüyor. Serbest bırakılacaklar arasında müebbet hapse çarptırılan Filistinliler de var.

Esirlerin teslim edilmesinin hemen ardından, işgal ordusunun Gazze Şeridi'ni kuzey-güney yönünde ikiye bölen Netzarim Koridoru'nun batısından çekilmesi bekleniyor.

İşgal ordusu, Netzarim Koridoru'ndaki askeri mevzilerini ve tesislerini kaldıracak. Bunun birkaç saat süreceği tahmin ediliyor.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.