29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C
  • İzmir18°C
  • Antalya20°C

EL-KANU: KUDÜS, ARZULADIĞIMIZ FİLİSTİN DEVLETİMİZİN BAŞKENTİ OLMAYA DEVAM EDECEK

İşgalci siyonistlerin bu ay içinde Kudüs'te bayrak yürüyüşü düzenleyecek olması üzerine açıklama yapan HAMAS Sözcülerinden Abdullatif El-Kanu, Kudüs'ün arzuladıkları Filistin devletinin başkenti olmaya devam edeceğini kaydetti.

El-Kanu: Kudüs, arzuladığımız Filistin devletimizin başkenti olmaya devam edecek

08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:10

Mayıs ayının sonlarında Kudüs'te bayrak yürüyüşü yapmayı planlayan işgalci siyonistlere HAMAS'tan açıklama geldi. Açıklamayı HAMAS adına Sözcü Abdullatif El-Kanu yaptı.

İşgalci siyonist rejimin bu ay Kudüs şehrinde sözde bayrak yürüyüşü düzenlemesinin gerçeği değiştiremeyeceğini gerçekleri tersine çeviremeyeceğini, tarihi tahrif edemeyeceğini, direnişin devam edeceğini vurgulayan ve direnç denklemini koruyacaklarını belirten Sözcü El-Kanu, şunları kaydetti:

"Kudüs, arzuladığımız Filistin devletimizin başkenti olmaya devam edecek. Siyonist işgalin Mescid-i Aksa'yı ve Kudüs şehrini bölme, bayrak yürüyüşü, talmudik ritüeller ve kurban kesme yoluyla Yahudileştirme planlarını geçirmesine izin veremeyiz. Filistin halkının kutsal Mescid-i Aksa'nın kimliğini savunmaya devam ediyor. Kudüs ve Mescid-i Aksa üzerinde kontrolü genişletme ve siyonist egemenliği empoze etme girişimlerini engellemek için devrimlerini sürdürmeye devam ediyor." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.