15 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara16°C
  • İzmir23°C
  • Antalya22°C

EL-MEŞAT: SİYONİST REJİMİ HER ŞEKİLDE HEDEF ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yemen Yüksek Siyasi Konseyi Başkanı el-Meşat, siyonist rejimin tanınmasını ve onunla ilişkilerin normalleşmesini suç sayan yasayı onayladı ve Gazze'ye yönelik saldırılar durduruluncaya kadar işgal rejimini her şekilde hedef almaya devam edeceğini söyledi.

El-Meşat: siyonist rejimi her şekilde hedef almaya devam edeceğiz

06 Aralık 2023 Çarşamba 12:11

El-Meşat, işgal rejimiyle yapılan sözde normalleşmenin Arap ve İslam ümmetine, İslam'a ve milletlere ihanet olduğunun altını çizdi.

El-Meşat, "Uzlaşmacı rejimler siyonist projenin bir aracıdır ve tüm eylemleri bu rejimin çıkarlarına hizmet etme yönündedir. Bu yasa, Yemen'in siyonist rejimle mücadelede ve Filistin ulusunu ve direnişini desteklemede daha etkili ve resmi bir şekilde hareket etmesine olanak tanıyor. Bu yasanın onaylanması, bölgedeki bazı rejimlerin işgalci rejimle ilişkilerini normalleştirme yönündeki kötü politikaya karşı muhalefetle aynı doğrultudadır." ifadelerinde bulundu.

El-Meşat, düşmanın tanınmasını ve onunla ilişkilerin normalleştirilmesini suç sayan yasa, Yemen milletini değil, dünyanın tüm özgür insanlarını temsil ettiğini belirtti. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.