Elazığ’da okullar bir gün daha tatil edildi

Elazığ’da okullar bir gün daha tatil edildi
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın da il genelinde eğitime ara verildiğini duyurdu. Elazığ’da okullar pazartesi gününden itibaren yoğun kar yağışı nedeniyle tatil ediliyor.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, kentte etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle cuma günü okullarda eğitime ara verildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Hatipoğlu, öğrencilerin mesajlarını okuduğunu ve meteorolojik verileri yakından takip ettiklerini belirtti.

Hava koşullarının eğitimi olumsuz etkileyeceğini ifade eden Hatipoğlu, öğrencilerin söz konusu tarihte okullarında olamayacağını duyurdu.

Vali Hatipoğlu, pazartesi günü öğrencilerin derslerine zinde ve hazır şekilde başlamalarını temenni ederek, tatil süresince bol bol kitap okunması ve derslere çalışılması çağrısında bulundu.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.