Engelli hükümlü ve tutuklular açık görüş yapabilecek

Engelli hükümlü ve tutuklular açık görüş yapabilecek
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza infaz kurumlarında bulunan engelli hükümlü ve tutukluların, 3-7 Aralık tarihleri arasında yakınlarıyla yapacakları görüşmelerin açık görüş şeklinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ceza infaz kurumlarında bulunan engelli hükümlü ve tutuklular, aralık ayının ilk haftasında yakınlarıyla açık görüş gerçekleştirebilecek.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Adalet Bakanlığı olarak ceza infaz kurumlarında bulunan engelli hükümlü ve tutukluların, 3-7 Aralık tarihleri arasında ziyaret hakkı bulunan yakınlarıyla yapacakları görüşmelerini ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle açık görüş olarak yapmalarına imkân sağlayacağız.”

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.