28 Eylül 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C
  • İzmir27°C
  • Antalya27°C

ENSARULLAH HAREKETİ'NDEN HİZBULLAH'A TAZİYE MESAJI

Yemen Ensarullah Hareketi Yüksek Siyasi Konseyi'nden yapılan açıklamada, Hasan Nasrallah'ın şehadeti direnişin gücünü ve kararlılığını artıracağını belirtti.

Ensarullah Hareketi'nden Hizbullah'a taziye mesajı

28 Eylül 2024 Cumartesi 17:00

Şehadet haberinin üzüntüyle alındığı belirtilen açıklamada, "Büyük mücahid kardeşimiz komutan Seyyid Hasan Nasrallah'ın cihad dolu bir yolculuğun ardından şehadet haberini büyük bir üzüntüyle aldık." denildi.

Direnişin kararlılığına vurgu yapılan açıklamada, "Şehit lider Seyyid Hasan Nasrallah Allah rahmet eylesin. Fedakarlığını ve çabasını en güzel sonuçla, Cenâb-ı Hak yolunda şehadetle taçlandırdı. Sayın Nasrallah'ın şerefli ailesine, Hizbullah'a ve onun mücahidlerine, Lübnan halkına ve İslam milletine en derin taziyelerimizi ve en içten taziyelerimizi sunuyoruz. Komutan Hasan Nasrallah'ın şehadeti, fedakarlığın ateşini, coşkunun hararetini, kararlılığın gücünü, süreklilik sınavını artıracaktır. Kaçınılmaz sonuç, zafer ve 'israil' düşmanının ve onun geçici siyonist varlığının ortadan kaldırılması olacaktır." ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.