20 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara17°C
  • İzmir22°C
  • Antalya25°C

ESNAF: BOYKOT ÜRÜNLERİNİ SATMADIĞIMIZDAN BERİ SATIŞLARIMIZ ARTTI VE MALLARIMIZA BEREKET GELDİ

Filistin'de, Gazze'de yaşanan soykırım ve vahşete karşı siyonist işgal rejimine desteklerini açıklayan markaların ürünlerini satmayarak boykot yapan duyarlı esnafların sayısı her geçen gün artıyor.

Esnaf: Boykot ürünlerini satmadığımızdan beri satışlarımız arttı ve mallarımıza bereket geldi

29 Temmuz 2024 Pazartesi 13:51

Batman'da işgalcilere ait ürünleri satmama kararı alan duyarlı esnaf, Allah katında mesul olmamak için boykot ürünleri alıp satmama kararı aldıklarını söyledi.

Tüm dünya da olduğu gibi Türkiye'de de işgal rejiminin mallarının boykot edilmesi konusu büyük bir önem kazandı. Özelikle işgal ordusuna destek açıklaması yapan kimi firmalara boykot her geçen gün artıyor.

Boykot ürünlerini satmadıkları süreden beri satışlarının arttığını ve mallarına bereket geldiğini belirten esnaf, diğer esnafların da siyonist işgal rejimine ait ürünleri boykot etmeleri çağrısında bulundu.

"Onlara ait kola, dondurma dolabını ve cips tezgâhını iade ettik"

Mehmet Candan

Bütün Müslümanların israil mallarını boykot etmesi gerektiğini belirten duyarlı esnaf Mehmet Candan, "Esnaf olarak boykot ürünlerini satmama kararımızın nedeni ise başta Gazze'de yapılan katliamlar ve zulümlerdir. Özellikle Aksa Tufanı başladıktan sonra bu kararı aldık ve yeni ürün almayarak elimizdeki stokları tüketme yoluna gittik. Böyle olunca onlara ait kola dolabını, dondurma dolabını ve cips tezgâhını iade ettik. Kendi bütçemizden kendimize dolap aldıktan sonra yerli ürünleri alıp satmaya başladık. O zamandan beri işlerimiz daha bereketli olmaya başladı." ifadelerini kullandı.

"Alınan her boykot ürünü Filistinli kardeşlerimize zulüm ve kan olarak dönüyor"

Alınan her boykot ürünün Müslümanlara zulüm ve kan olarak döndüğünü ifade eden Candan, "İnşallah Türkiye'deki bütün esnaf ve vatandaş bu boykota yönelir. Biz de elimizden geleni canı gönülden yapmaya çalışıyoruz. Boykot ürünleri olan markalar, gelirinin bir kısmını kimileri ise çoğunu israile bağışladıklarını açıkladılar. Alınan her boykot ürünü Filistinli kardeşlerimize zulüm olarak dönüyor. Bu yüzden boykot yapmak çok önemlidir." şeklinde konuştu.

"Allah katında mesul olmamak için boykot ürünleri alıp satmıyorum"

Selahaddin Erdoğan

Bütün boykot ürünlerine karşı alternatif ürünlerin olduğunu vurgulayan bir diğer esnaf Selahaddin Erdoğan ise şunları söyledi:

"7 Ekim 2023'tan beri israil, Gazze'de bir soykırım ve vahşet uygulamaktadır. Bu soykırım ve vahşete Türkiye'deki bazı firmaların da siyonistlere maddi destek verdiği öğrendim ve bu ürünleri satmama kararı aldım. Bu şekilde tepkimizi göstermek istedik. Elimizde mevcut olan ürünleri kaldırıp yerine yerli ürünlere ağırlık vermeye başladık. Bütün boykot ürünlerinin alternatif ürünleri vardır. Allah katında mesul olmamak için boykot ürünleri alıp satmayarak bir nebze de olsa insanlık görevimizi yerine getiriyoruz. Bütün esnafın bu konuda hassasiyet göstermelerini isteriz." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.