30 Eylül 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C
  • İzmir24°C
  • Antalya27°C

FİLİSTİN ÜRDÜN İŞ FORUMU, HAKSİAD İLE İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALADI

Filistin Ürdün İş Forumu, Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSiAD) ile Ürdünlü iş adamları arasında ekonomik ve ticari iş birliğini artırmak ve deneyim paylaşımını sağlamak amacıyla iş birliği mutabakatı imzaladı.

Filistin Ürdün İş Forumu, HAKSİAD ile iş birliği anlaşması imzaladı

30 Eylül 2024 Pazartesi 11:52

Forum tarafından yapılan açıklamaya göre, bu mutabakat, dernek üyeleri ve benzer kuruluşlarla iş birliğini etkinleştirmeyi, ticari alışverişi artırmayı ve farklı taraflarla deneyim paylaşımını hedefliyor.

İş Forumu Yönetim Kurulu Başkanı Mühendis Nazmi Atme, her iki tarafın mevcut yasalara uygun olarak ortak iş birliği ve çıkar alışverişi yapma arzusunda buluştuklarını ifade etti.

Forum'un, ulusal ekonomiyi destekleme ve Ürdün'deki yatırım ortamını tanıtma konusundaki kararlılığını vurgulayan Atme, iş birliği mutabakatının iş insanlarına ortak projeler gerçekleştirme ve deneyim paylaşma fırsatı sunacağını belirtti.

Atme, taraflar arasında Ürdün, Türkiye ve Filistin ekonomilerine hizmet eden tüm faaliyetler ve projelerde iş birliği ve koordinasyon sağlanması konusunda anlaşmaya varıldığını kaydetti

Mutabakat, her iki tarafın iş insanlarının çıkarlarını koruma, ortak faaliyetlere katılma ve birbirlerinin iş alanları hakkında bilgi alışverişinde bulunma hedeflerini içeriyor.

Taraflar, iş insanları arasında ticari alışverişi teşvik etmek ve ortak iş fırsatları yaratmak amacıyla üyeler arasında ortak toplantılar düzenlemeyi kabul ettiler. Ayrıca, ticari bilgiler, yatırım kanunları ve ilgili resmi mercilerden alınan talimatlar gibi bilgilerin paylaşılması konusunda da anlaştılar. Bu bilgilerin, iş insanlarını yatırıma teşvik etmesi, Ürdün ve Türkiye'de uygun bir yatırım ortamı yaratmasına katkı sağlaması amaçlanıyor. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.