GAÜN öğrenci topluluklarından iftar programı

GAÜN öğrenci topluluklarından iftar programı
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) öğrenci toplulukları tarafından ortaklaşa verilen iftar programı büyük bir katılımla gerçekleşti.

Gaziantep Üniversitesi Rehber Düşünce Topluluğu öncülüğünde bir araya gelen öğrenci toplulukları iftar programı düzenledi.

Rehber Düşünce, Geçerken, Fecr Öğrenci, Bir Gençlik, Genç İhya, Kızılay Genç, GAÜN Tıbbiyeliler, Yeniler topluluklarının birlikte düzenlediği iftar programına 1200 GAÜN öğrencisi katılım sağladı.

Hukuk Fakültesi yanında açık alanda düzenlenen iftar programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

İlahi ve ezgilerin seslendirildiği etkinlikte üniversite gençliği coşkulu anlar yaşadı. İftar sonrası sohbette Müslüman gençliğin görevi ve Filistin meselesi üzerine kısa bir konuşma gerçekleştiren Mehmet Akbaş, üniversite gençliğinin büyük sorumluluklarının olduğunu vurguladı.

Program, cemaat halinde kılınan namazın ardından sona erdi.

GAÜN öğrenci topluluklarından iftar programı

GAÜN öğrenci topluluklarından iftar programı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.