21 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • İzmir18°C
  • Antalya20°C

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ PROFESÖRÜNÜN COVİD-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı'nın Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Gaziantep Üniversitesi profesörünün Covid-19 testi pozitif çıktı

16 Mayıs 2020 Cumartesi 13:42

​Gaziantep Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon öğretim üyesi ve yoğun bakım sorumlusu Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı'nın Covid-19 testi pozitif çıkması üzerine tedavi altına alındı.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Ganidağlı'nın Covid-19 testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Rektör Gür, yaptığı açıklamada, "Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı hocamızda Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Aynı zamanda yoğun bakım sorumlusudur. Genel durumu iyi ve ailesi ile birlikte karantinaya alınarak tedavisi yapılmaktadır. Geçmiş olsun." dedi. (İLKHA)

 

Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı hocamızda COVID-19 test pozitif çıkmıştır. Aynı zamanda yoğun bakım sorumlusudur. Genel durumu iyi ve ailesi ile birlikte karantinaya alınarak tedavisi yapılmaktadır. Geçmiş olsun.

 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.