Gaziantep’te 11 hırsız suçüstü yakalandı

Gaziantep’te 11 hırsız suçüstü yakalandı
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Eylül ayı boyunca yürütülen devriye faaliyetlerinde 11 ayrı hırsızlık olayına müdahale ederek 11 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, Cumhuriyet Başsavcılığının takip ve koordinesinde hırsızlık olaylarının önlenmesine yönelik olarak Eylül ayı içerisinde Şahinbey, Şehitkamil, İslahiye, Araban ve Nizip ilçelerinde icra edilen önleyici kolluk devriyeleri kapsamında 11 ayrı hırsızlık olayında 11 şüpheli suçüstü yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Operasyonlarda 1 adet otomobil, 250 bin TL değerinde ziynet eşyası, 100 kilogram Antep fıstığı, 400 kilogram salça, 1 adet küçükbaş hayvan, 6 adet masa ve sandalye, 1 adet merdiven, 1 adet matkap ve çeşitli muhtelif eşyalar ele geçirildi. El konulan tüm malzemeler yapılan incelemelerin ardından sahiplerine teslim edildi.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, asayişin temini ile hırsızlık olaylarının önlenmesi ve meydana gelen olayların aydınlatılmasına yönelik çalışmalarımıza 7/24 aralıksız devam edilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Gaziantep’te 11 hırsız suçüstü yakalandı

Gaziantep’te 11 hırsız suçüstü yakalandı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.