Gaziantep’te çocuklar camide buluştu
Hafta sonuna renk katan programda çocuklar, sosyal aktivitelerle keyifli vakit geçirirken cami ortamıyla iç içe olmanın mutluluğunu yaşadı.
Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde düzenlenen etkinlikler sayesinde çocuklar arasında kaynaşma sağlanırken, alan gün boyu neşeli görüntülere sahne oldu.
"Camiler çocuklarla güzel"

Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, camilerin çocuklarla daha anlamlı hale geldiğini belirterek, "Camimiz çocuklarla güzel. Onlar camiye gelince buralar cıvıl cıvıl oluyor. Çocuklarımız için her hafta cumartesi günü Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde etkinliklerimiz devam edecek. Çocuklarımız burada güzel vakit geçirecekler ve kendilerine çeşitli hediyeler vereceğiz." dedi.
Tahmazoğlu, bu tür etkinliklerle çocukların hem eğlenmesini hem de manevi değerlerle iç içe büyümesini hedeflediklerini ifade etti.


Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.