Gaziantep'te "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" yarışmaları tamamlandı

Gaziantep'te "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" yarışmaları tamamlandı
2026 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Gaziantep'te düzenlenen "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" yarışmalarının il birincileri belli oldu.

Gaziantep İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmalarda kadın ve erkek din görevlileri kendi kategorilerinde yarıştı.

Kadın personeller arasında düzenlenen '11. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda hafızlık kategorisinde Şahinbey Hoşgör Karataş Kur'an kursu öğreticisi Kader Oruçtutan il birincisi oldu. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma kategorisinde ise Şehitkamil Mehmet Fadile Baloğlu Kur'an kursu öğreticisi Nur Sena Şahin birinciliği elde etti.

Erkek personeller arasında gerçekleştirilen '21. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda ise hafızlık kategorisinde Şahinbey Battalhöyük Camii İmam Hatibi Veysel Özbeyli birinci seçildi. Kur’an-ı Kerim'i Güzel Okuma kategorisinde de Şahinbey Mehmet Ziylan Camii İmam Hatibi Bilal Yılmaz il birincisi oldu.

Programın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep İl Müftü Vekili Şakir Aktaş, yarışmalara katılan tüm personelin özverili bir hazırlık süreci geçirdiğini belirterek dereceye giren yarışmacıları tebrik etti.

Gaziantep'te "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" yarışmaları tamamlandı

Gaziantep'te "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" yarışmaları tamamlandı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.