14 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara7°C
  • İzmir17°C
  • Antalya21°C

GAZİANTEP’TE SİLAHLI KAVGA: BİR ÖLÜ 2 YARALI

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Gaziantep’te silahlı kavga: Bir ölü 2 yaralı

26 Ocak 2019 Cumartesi 16:21

​Gaziantep’te iki grup arasında alacak- verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Olay, Şahinbey ilçesi Eyüpoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Nejdet Karayel, Sefer Karayel ve Uğur Poyraz, alacak-verecek meselesi yüzünden husumetli oldukları ileri sürülen ismi öğrenilemeyen kişinin işlettiği otoparka gitti.

Burada, taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında otopark işletmecisi yanındaki tabancayı çekip, art arda ateş etti. Silahtan çıkan kurşunların başına isabet ettiği Mehmet Nejdet Karayel (55) hayatını kaybetti. Sefer Karayel ve Uğur Poyraz da ağır yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karayel'in cenazesi ise olay yerindeki inceleme sonrası otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.