29 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C
  • İzmir14°C
  • Antalya17°C

GAZİANTEP'TE UYUŞTURUCU OPERASYONDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI

​Gaziantep’te uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda yakalanan 3 şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonda 3 kişi tutuklandı

16 Temmuz 2022 Cumartesi 22:54

Şahinbey ve Nizip ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonunda, uyuşturucu sattığı tespit edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyonda, merkez ilçeye bağlı Kürüm Mahallesinde, bir ikamette yapıldığı aramada 18 Kilo 500 gram kubar esrar, 227 kök kenevir, 1 adet cep telefonu ve 5 bin 850 TL uyuşturucudan elde edilen paranın ele geçirildiği belirtilirken, olayla ilgili 1 şahıs hakkında başlatılan adli işlemin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiği bilgisi verildi.

Nizip ilçesinde düzenlenen operasyonda, şüphelenilen bir araç ve içerisinde bulunan 2 şahıs üzerinden bir miktar metamfetamin (ateş-buz) ele geçirilmesi üzerine M.D. ve C.A. isimli şüphelilere ait 3 farklı adreste yapılan arama neticesi M.D. isimli şüphelinin ikametinde 10 gram esrar maddesinin ele geçirildiği ve yakalanan 2 şüpheliden M.D. isimli şüpheli yapılan yasal işlemlerin ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığı belirtildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.