Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Batman Valiliği'ni ziyaret etti

Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu Batman Valiliği'ni ziyaret etti
Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Batman'a gelen Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Vali Ekrem Canalp'i makamında ziyaret etti.

Vali Canalp tarafından Valilik bahçesinde karşılanan Bakan Yardımcısı ziyaret anısına Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Valilik makamında Vali Canalp ile bir araya gelen Bakan Yardımcısı Eminoğlu, ilde gençlik ve spor alanında yürütülen yatırımlar, devam eden projeler ve planlanan çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretlerinden dolayı Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na teşekkür eden Vali Canalp, ilde spor yatırımları ve sportif faaliyetlere ilişkin bilgi verdi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.