20 Eylül 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara18°C
  • İzmir25°C
  • Antalya27°C

GÜNDÜZ: "ODTÜ'DEKİ KÜRTÇE KÜFÜRLÜ PANKART KÜRDE VE KÜRTÇEYE ZARARDIR VE AHLAKSIZLIKTIR"

ODTÜ'de Kürtçe küfürlü pankart ile ilgili açıklama yapan Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman Gündüz: ODTÜ'deki Kürtçe küfürlü pankartın Kürde ve Kürtçeye zarar verdiğini ve ahlaksızlık olduğunu kaydetti.

Gündüz: "ODTÜ'deki Kürtçe küfürlü pankart Kürde ve Kürtçeye zarardır ve ahlaksızlıktır"

05 Eylül 2024 Perşembe 13:45

Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman Gündüz, ODTÜ'deki Kürtçe küfürlü pankart ile ilgili açıklama yaptı.Kürtçe küfürlü açılmış pankartın ahlaksızlık ve Kürdün asil ahlaklı duruşuna uygun olmadığına değinen Gündüz, "Kürtçe küfürlü açılmış pankart ahlaksızlıktır ve Kürdün asil ahlaklı duruşuna uygun değildir. Küfürlü pankartı taşıyan kişinin bölüm birincisi olması eğitim sistemimizdeki rezaleti göstermektedir. Detay bilgiden daha önemli olan ahlakın ıskalandığı teknik bilgiden daha önemli olan insana sevgi ve saygının es geçildiği biri eğitim sisteminin bölüm birincisi başka bir millete küfür etmeyi kendine hak görüyor." dedi.

Gündüz açıklamasını devamında şu ifadelere yer verdi: "Milli Kürtler olarak Kürtlüğümüze sahip çıkacağız ama bunu asalet ve nezaketle yapacağız. Milli Kürtler olarak Kürtçemize sahip çıkacağız ama bunu kibarlık sempatiklik ve saygı ile yapacağız. Milli Kürtler olarak Bu pankartı taşımak provaktif bir eylemidir diyoruz Kürtler adına kabul etmiyoruz bu durum Kürde ve Kürtçeye zarardır ve pankartı taşıyanları ve taşıtanları esefle kınıyoruz."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.