HAKSİAD heyeti İran'da tarım fuarına katıldı

HAKSİAD heyeti İran'da tarım fuarına katıldı
Hak ve Sanayiciler İş İnsanları Derneği'nden bir heyet, İran'da düzenlenen "16. Uluslararası Tarım Endüstrileri ve Makineleri Fuarı"na katıldı.

Batı Azerbaycan Eyaleti'nde düzenlenen fuara beraberindeki heyet ile birlikte katılan HAKSİAD Genel Başkan Yardımcısı Maruf İçke, fuar ve sanayi tesislerini ziyaret ederek, yeni ticari iş birlikleri geliştirilmek amacıyla bir dizi görüşme yaptı.

Urmiye Ticaret Odası'nın özel davetlisi olarak fuara katılım sağlayan HAKSİAD, 2 gün süren programda yaptığı bir dizi toplantı ve ziyaretin ardından İranlı sanayici ve iş adamlarıyla ithalat-ihracat ekseninde somut kararlar alarak çok sayıda ticari sözleşmeye imza attı.

Fuar ziyareti ve yapılan görüşmelerle ilgili yazılı açıklama yapan HAKSİAD Genel Başkan Yardımcısı Maruf İçke, elde ettikleri sonuçların beklentilerin üzerinde olduğunu ifade etti.

İçke, "İran'ın Urmiye kentindeki tarım fuarında ve yaptığımız tüm ziyaretler neticesinde, umduğumuzun üzerinde bir karşılık elde ettik. Bu ziyaretimiz bizim umduğumuzdan daha verimli geçti. Ticari temaslarımızdan kaynaklanan memnuniyetimizin yanı sıra, muhataplarımızın gösterdiği samimi misafirperverlik ve ilgi alakası bizi ziyadesiyle memnun etti." dedi.

Geleceğe yönelik güçlü iş birlikleri umuduyla Türkiye'ye döndüklerini belirten İçke, bu tür ziyaretlerin komşuluk ilişkilerini ve bölgesel ticaretin gelişmesine vesile olacağını vurguladı.

HAKSİAD heyeti İran'da tarım fuarına katıldı

HAKSİAD heyeti İran'da tarım fuarına katıldı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.