HAKSİAD Yönetim Kurulu İstanbul'da toplandı

HAKSİAD Yönetim Kurulu İstanbul'da toplandı
HAKSİAD Yönetim Kurulu, Genel Başkan Vedat Turgut başkanlığında İstanbul'daki Genel Merkezde bir araya geldi.

İki gün sürecek toplantılarda teşkilat çalışmaları, kısa, orta ve uzun vadeli hedefler, yıllık etkinlik takvimi, Genç HAKSİAD, sektör yapılanmaları, üyelere yönelik çalışmalar, projeler ve kurumsal faaliyetler başta olmak üzere yeni döneme ilişkin başlıklar değerlendirilecek.

Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Yönetim Kurulu, yıl içerisinde iki kez gerçekleştirdiği kapsamlı yönetim kurulu toplantılarından biri için İstanbul'daki Genel Merkezde toplandı.

HAKSİAD Genel Başkanı Vedat Turgut başkanlığında başlayan ve iki gün devam edecek toplantıda, derneğin mevcut çalışmaları değerlendirilecek, önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ve çalışma başlıkları ele alınacak.

Toplantıya Genel Başkan Yardımcıları Fikri Karavil, Selahattin Güneş, Maruf İçke, Mahmut Şahin, Şükrü Aksoy, Necmettin Turan, Ahmet Turgut, Veysi Ay, Taner Hancıoğlu ve Abdulselam Altun katıldı.

Teşkilat çalışmaları değerlendirilecek

Toplantının gündeminde HAKSİAD'ın Türkiye genelindeki teşkilat çalışmalarının değerlendirilmesi önemli başlıklardan birini oluşturuyor.

Bölge koordinatörlerinin sorumluluk alanlarındaki çalışmalar, şube ve temsilciliklerle yürütülen faaliyetler ile Genel Merkez ve yerel teşkilatlar arasındaki koordinasyon ele alınacak.

HAKSİAD bünyesindeki birimlerin daha etkin çalışmasına yönelik yapılabilecekler de toplantıda değerlendirilecek.

Kısa, orta ve uzun vadeli hedefler ele alınacak

İki günlük toplantıda HAKSİAD Genel Merkezin ve bünyesindeki çalışma birimlerinin kısa, orta ve uzun vadeli hedefleri üzerinde durulacak.

Yeni döneme ilişkin yıllık etkinlik takviminin oluşturulması, kurumsal çalışmaların geliştirilmesi ve yürütülen faaliyetlerin takibine yönelik konular görüşülecek.

Yönetim kurulu üyeleri de görev ve sorumluluk alanlarına ilişkin değerlendirmelerini ve hazırladıkları çalışmaları toplantı süresince yönetim kuruluyla paylaşacak.

Genç HAKSİAD ve sektörel yapılanma gündemde

Toplantının gündem başlıkları arasında Genç HAKSİAD'ın merkez ve illerdeki çalışmalarının planlanması ile gençlik yapılanmasına ilişkin çalışma programının oluşturulması da bulunuyor.

HAKSİAD bünyesinde sektörel yapılanmanın geliştirilmesi ve sektörlere yönelik çalışma programlarının hazırlanması da yönetim kurulunun değerlendireceği konular arasında yer alıyor.

Üyelere yönelik çalışmalar ve projeler görüşülecek

HAKSİAD üyelerinin ticari faaliyetlerine katkı sağlayabilecek toplu indirim anlaşmaları ve benzeri çalışmaların yanı sıra dernek bünyesinde yürütülen projeler ile yeni proje önerileri değerlendirilecek.

Toplantıda sosyal sorumluluk faaliyetleri, iş dünyasını ve ekonomiyi ilgilendiren gelişmelerin takibi ile HAKSİAD'ın kurumsal çalışmalarının geliştirilmesine ilişkin başlıklar da ele alınacak.

Yönetim kurulu üyelerinin kendi sorumluluk alanlarına ilişkin sunum ve değerlendirmeleriyle devam edecek iki günlük toplantı, pazar günü öğleden sonra sona erecek.

HAKSİAD Yönetim Kurulu İstanbul'da toplandı

HAKSİAD Yönetim Kurulu İstanbul'da toplandı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.