19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C
  • İzmir19°C
  • Antalya19°C

HAMAS LİDERLERİNDEN EL-RİŞK: NETENYAHU VE MAĞLUP ORDUSU HİÇBİR BAŞARIYA ULAŞAMAYACAK

HAMAS Siyasi Büro Üyesi İzzet El-Rişk, bu akşam Gazze'ye yoğun bir saldırı başlatan işgal rejimine karşı mücahitlerin büyük bir direniş örneği gösterdiğine dikkat çekerek işgalcilerin asla başarıya ulaşamayacağının vurguladı.

HAMAS liderlerinden El-Rişk: Netenyahu ve mağlup ordusu hiçbir başarıya ulaşamayacak

28 Ekim 2023 Cumartesi 00:48

El-Rişk, yaptığı yazılı açıklamada işgalci rejimin saldırganlığının ve terörizminin bu akşam yoğunluk kazandığına dikkat çekti.

Siyonist düşmanın, korkunç katliamlarını ve soykırım savaşını artırdığını belirten El-Rişk, karanlığın arkasına saklanarak Gazze Şeridi'ndeki savunmasız insanların evlerine yönelik karadan, denizden ve havadan her türlü barbarca bombalama yapıldığını; bu durumun işgalcilerin Kassam Tugayları kahramanlarının karşısında başarısızlığını bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

El Rişk, "Kassam Tugayları ve tüm Filistin direniş güçleri, saldırganlığa tam güçle karşı koymaya ve saldırıları engellemeye tamamen hazır. Netanyahu ve mağlup ordusu hiçbir askeri başarıya ulaşamayacak ve düşman ordusunun sivillere ve evlere yönelik terörizminin, katliamının ve imha savaşının tırmanması onları güçlü olduğunun değil; sadece iflas ettiklerinin bir kanıtıdır." dedi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.