30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C
  • İzmir14°C
  • Antalya21°C

HEDEF DİJİTAL OYUN İHRACATI, ÇÖZÜM İNOVASYON

Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında 8 Aralık günü dijital oyun sektöründe ilklere imza atan projelerin sahipleri "Hedef Dijital Oyun İhracatı, Çözüm İnovasyon" panelinde bir araya gelecekleri belirtildi.

Hedef Dijital Oyun İhracatı, Çözüm İnovasyon

06 Aralık 2016 Salı 14:27

Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında "Hedef Dijital Oyun İhracatı, Çözüm İnovasyon" paneli gerçekleştirilecektir. Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) beş yıldır düzenlediği Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında bu sene 8 Aralık günü 14:10 - 15:10 saat aralığında dijital oyun sektöründe ilklere imza atan projelerin sahipleri "Hedef Dijital Oyun İhracatı, Çözüm İnovasyon" panelinde bir araya gelecekler. Bu panele katılan konuşmacılar hedeflerini sonuca ulaştıran nadir isimlerden oluşuyor. Panelin moderatörü F. Faruk Akıncı, 14 yıldır oyun sektöründe birçok başarılı projeye imza atmıştır ve şu anda BigKazan A.Ş. CEO'su olarak görev yapmaktadır. Panel konuşmacıları inovasyonu bir yaşam biçimi olarak benimsemişlerdir. 

Konuşmacılar;

Barış Özistek, Şubat 2011'den bu yana Netmarble EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) CEO'su olarak görev yapmaktadır. En çok tanınan markaları, milyonlarca oyuncu barındıran Joygame, Wolfteam, Goley´dir.

Avni Yerli, Kasım 1999'da interaktif eğlence geliştirme şirketi olan Crytek'in kuruluşunda kardeşleri Cevat ve Faruk Yerli'ye katılmıştır. Kurucu üye ve Genel Müdür olarak Avni Yerli, Crytek'de iş ve strateji geliştirmeden sorumludur.

Ali Erkin, 2009 yılında, TaleWorlds Entertainment firmasının başarılı oyunu Mount & Blade Warband'in geliştirildiğii sırada ekibe dahil olup, 2012 yılından bu yana Genel Müdür görevinde bulunmaktadır.

Erkin, aynı zamanda 2014 yılından beri TOGED'in ( Türkiye Oyun Geliştiricileri

Derneği ) başkanlık görevini yürütmektedir.

Veysi İşler, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nde Profesör Öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Simsoft'un kurucu ortağı ve TOGED'in ( Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği ) yönetim kurulu üyesidir. Türkiye'nin ilk Oyun Teknolojileri Yüksek Lisans Programı'nın kuruculuğunu yapmıştır.

Can Erçelebi, 2012 yılında kurulan Digitoy Games firmasının kurucu ortağıdır.

Bu değerli isimler Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında sizlerle buluşmaya, birikimlerini paylaşmaya hazırlanıyor.

Tarih:8 Aralık

Saat: 14:10 - 15:10

Yer:İstanbul Kongre Merkezi

Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerine katılım ücretsiz olup, online başvuru zorunludur.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.