Hindistan'da bir parti lideri öldürüldü

Hindistan'da bir parti lideri öldürüldü
Hindistan'ın Pencap eyaletinde yerel parti lideri vurularak öldürüldü.

Polis, kimliği belirsiz silahlı kişilerin Hindistan'ın kuzeyindeki Pencap eyaletinde iktidardaki Aam Aadmi Partisi'ne mensup yerel lider Lucky Oberoi'yi vurarak öldürdüğünü bildirdi.

Oberoi, Pencap'taki Jalandhar Model Town bölgesinde bulunan bir Sih tapınağının dışında yakın mesafeden açılan ateş sonucu vuruldu.

Polis yetkilisi, aracının içinde otururken silahla vurulan adamın hızla özel bir hastaneye kaldırıldığını, ancak daha sonra aldığı yaralar nedeniyle hayatını kaybettiğini söyledi.

Haberlere göre, Oberoi'nin aracının camları ateş açılması sonucu kırılmıştı.

Olayın hemen ardından polis ekipleri olay yerine ulaştı ve adli tıp uzmanlarının soruşturma için örnek toplaması amacıyla bölgeyi güvenlik altına aldı. Polis olayla ilgili dava açtı ve cinayetle ilgili soruşturma başlatılması emrini verdi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.