02 Ekim 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara11°C
  • İzmir19°C
  • Antalya22°C

HÜDA PAR ADANA İL BAŞKANI BEYAZÇİÇEK'TEN DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ'NDE HUZUREVİ ZİYARETİ

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek ve teşkilat heyeti, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Adana'daki bir huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi.

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Beyazçiçek'ten Dünya Yaşlılar Günü'nde huzurevi ziyareti

01 Ekim 2024 Salı 19:20

Ziyarette büyüklerin hayır dualarını alan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Fethullah Beyazçiçek, toplumun en kıymetli değerlerinden biri olan yaşlıların her zaman hatırlanması gerektiğine vurgu yaptı.

Beyazçiçek, ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada, yaşlılara hürmetin İslam'daki yerine dikkat çekerek Tirmizi'den şu hadisi paylaştı: "Bir genç, ihtiyar bir kimseye yaşından dolayı hürmet ederse, Allah da ona yaşlılığında kendisine hürmet edecek birisini hazırlar."

"Yaşlılarımızın tecrübeleri gelecek nesillere ışık tutuyor"

Yaşlıların toplum için büyük bir hazine olduğunu ifade eden Beyazçiçek, gençlerin onların kıymetini bilmesi gerektiğini belirtti. "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, geçmişimizin değerli birikimlerini aktaran yaşlılarımızın kıymetini bilmek hepimizin görevidir. Onların hayat tecrübeleri, bizler ve gelecek nesiller için önemli bir rehberdir. Rabbim tüm yaşlılarımıza sağlık ve huzur versin." diye konuştu.

Beyazçiçek, huzurevinde kaldıkları süre boyunca yaşlılarla yakından ilgilenerek onların istek ve temennilerini dinledi. Huzurevi sakinleriyle samimi sohbetler gerçekleştiren Beyazçiçek, yaşlıların mutluluğunun kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Beyazçiçek, yaşlıların geçmişte yaşadıkları zorluklar ve hayatta edindikleri tecrübeleri genç kuşaklara aktarmalarının, toplumun kültürel değerlerini yaşatmada önemli bir rol oynadığını söyledi.

Ziyaretin sonunda Beyazçiçek, huzurevi müdürü Ünzile Uzun Tülü'ye gösterdiği misafirperverlik ve ilgiden dolayı teşekkür ederek, huzurevi çalışanlarına da yaşlılara sağladıkları hizmetlerden ötürü minnettar olduklarını belirtti. Dünya Yaşlılar Günü'nün sadece bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini vurgulayan Beyazçiçek, yaşlılara verilen değerin sürekli olması gerektiğini dile getirdi.

Beyazçiçek'in ziyareti huzurevi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, yapılan bu anlamlı ziyaretin toplumun farklı kesimlerine örnek teşkil ettiği ifade edildi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.