HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, tarım arazileri zarara uğrayan çiftçilerle bir araya geldi

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, tarım arazileri zarara uğrayan çiftçilerle bir araya geldi
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, İlçe Başkanı Hüseyin Kısa ve beraberlerindeki heyet, Manavgat’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, dolu ve sağanak yağıştan zarar gören tarım arazilerinde incelemelerde bulunurken halkla bir araya geldi, toplumsal sorunlar ve çözüm önerileri üzerine değerlendirmeler yaptı.

HÜDA PAR heyeti, Manavgat'ın Yavrudoğan Mahallesi'nde etkili olan yoğun yağış ve dolu nedeniyle tarım arazilerinde meydana gelen hasarı yerinde inceledi. Bölgedeki üreticilerin yaşadığı mağduriyeti yerinde gözlemleyen heyet, tarım alanlarında meydana gelen zarara ilişkin bilgi aldı.

14 Ekim'de Yavrudoğan Mahallesi'nde etkili olan dolu yağışının, 381 dekar tarım alanındaki patlıcan, kabak ve lahana gibi ürünler ile meyve bahçelerinde zarara yol açtığı bildirilmişti.

"Mahalle camisinde vatandaşlarla görüştüler"

Tarım arazilerindeki incelemelerin ardından mahalle camisine geçen Durmaz ve beraberindeki heyet, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.

Halkın talep ve görüşlerini dinleyen heyet, yağış ve doludan etkilenen mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Toplumsal yozlaşma ve çözüm yolları ele alındı"

Manavgat'taki temasları kapsamında çeşitli şirketlerin yönetim kurulu başkanları, akademisyenler, girişimciler ve farklı alanlarda çalışmalar yürüten hemşerileriyle de bir araya gelen Durmaz, son dönemde artan toplumsal yozlaşmayı ve çözüm yollarını değerlendirdi.

Görüşmelerde aile yapısının korunması, çocukların ve gençlerin karşı karşıya kaldığı riskler, toplumsal değerlerin yaşatılması ve dayanışma kültürünün güçlendirilmesi gibi konular üzerinde duruldu.

"Sektörel ziyaretler gerçekleştirildi"

HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz ve beraberindeki heyet, Manavgat'taki sektörel ziyaretleri kapsamında gözlük sektöründe faaliyet gösteren firmaların satış ofislerini de ziyaret etti.

İş yerlerindeki çalışmaları ve ürünleri yakından inceleyen heyet, sektör temsilcilerinden faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

HÜDA PAR Antalya İl Teşkilatının, Manavgat programı kapsamında gerçekleştirilen görüşme ve ziyaretlerde, üreticilerin yaşadığı sorunların yerinde görülmesi, halkın talep ve beklentilerinin dinlenmesi ve toplumsal meselelerin çözümüne yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, tarım arazileri zarara uğrayan çiftçilerle bir araya geldi

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz, tarım arazileri zarara uğrayan çiftçilerle bir araya geldi

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.