HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan Ramazan ayı mesajı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan Ramazan ayı mesajı
Antalya'nın tarihi mekanlarından olan Antalya Mevlevihanesini ziyaret eden HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, burada Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Antalya Mevlevihanesi ziyaretinde İl Başkanı Durmaz'ı, Kültür Memur Sen Antalya İl Başkanı Esat Esmeray karşıladı ve tarihi mekanlarla ilgili İl Başkanı Durmaz'a bilgiler verdi.

Yapılan bilgilendirmenin ardından İl Başkanı Durmaz, tarihi Antalya Mevlevihanesinde Ramazan ayı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Durmaz, Antalyalılar başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan ayını tebrik etti.

"Ramazan ayı yeni başlangıçlara vesile olacak kutlu bir aydır"

Ramazan ayının Kur'an ayı olduğunu belirten Durmaz, "Ramazan ayı tilavet ayıdır. Ramazan ayı dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel şekilde yerine getirildiği bir aydır. Aynı zamanda Ramazan ayı Müslümanlar için, müminler için yeniden başlangıçlara vesile olacak kutlu ve mübarek bir aydır. Bu kutlu ve mübarek ay münasebetiyle bizler de Rabbimize şükrediyoruz. Ramazan ayı hepimize mübarek olsun. Başta Antalyalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum." dedi.

"Gazzeli kardeşlerimizin yanında bulunmaya devam etmeliyiz"

Ramazan ayında Gazze gibi özel bir gündemlerinin olduğunu söyleyen Durmaz, "Gazze'de uzun bir süredir devam eden soykırım bizim gönüllerimizin buruk olmasına sebep oluyor. İslam düşmanı işgalciler kardeşlerimizi orada katletmeyi sürdürüyorlar. Bizler de mücahit kardeşlerimize yardım etmeye o kardeşlerimizin yanında bulunmaya devam etmeliyiz. Çünkü Gazze'de kahramanca ve korkusuz bir şekilde işgal rejimine karşı mücadele eden mücahitler mesuliyetlerini, görev ve sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getirdiler. Bizler de Gazze'nin zafer elde etmesini isteyen Müslümanlar olarak, Gazze'de mücadele eden mücahit kardeşlerimizin yanında bulunmaya devam etmeliyiz. Bu Ramazan ayını vesile kılarak bütün imkanlarımızı seferber etmeliyiz." şeklinde konuştu.

"Ramazan ayında da boykot devam etmeli"

Boykotun devam etmesinin önemine değinen Durmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Malum mübarek Aksa Tufanı başladığından bu yana boykot yapılıyor, işgal rejimine destek verenler özellikle işgal rejimine desteklerini sunan firmalar ve markalara karşı bir boykot söz konusudur. İşte bu boykotun bu Ramazan ayında da devam etmesi elzemdir. Bu Ramazan ayında bereket boykottadır diyebilmeliyiz. Bütün imkanlarımızı seferber ederek boykotu sürdürme konusunda Gazeli mücahit kardeşlerimizin yanında bulunmaya devam etmeliyiz. Ben bir kez daha Ramazan ayının bir bütün olarak İslam ümmetine hayırlar getirmesini diliyorum."

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan Ramazan ayı mesajı

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz'dan Ramazan ayı mesajı

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.