14 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara14°C
  • İzmir19°C
  • Antalya23°C

HÜDA PAR ANTALYA İL BAŞKANI DURMAZ’DAN YÖREX ZİYARETİ

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde bu yıl 13’üncüsü ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’i ziyaret etti.

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Durmaz’dan YÖREX ziyareti

13 Ekim 2024 Pazar 19:14

HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz’a fuar ziyaretinde, partisinin Döşemealtı İlçe Başkanı Yahya Yıldız ve Kepez İlçe Başkanı İsmail Kaya ve yönetimi eşlik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından desteklenen ve Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda stantları gezen Durmaz, Anadolu’nun farklı illerinden gelen girişimcilerden bilgiler aldı.

Birçok yerden gelen katılımcılar ve çeşitli ürünlerin yer aldığı YÖREX fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Durmaz, “Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, Anadolu’nun buluşma merkezi haline gelmiştir. Çeşitli yöresel ürünlerle dolu olan fuara katılan firma sahipleri ilgiden hayli memnun kalmışlar. Buraya gelen Anadolu turu yapmış gibi oluyor.” dedi.

Durmaz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Sinop’un Mantısı, Kocaeli’nin Pişmaniyesi, Isparta’nın Gül Suyu, Kelkit’in Balı, Korkuteli’nin Yayla Domatesi, Van’ın Kilimi, Trabzon’un Peyniri, Diyarbakır’ın Çiğ Köftesi, Giresun’un Fındığı, Düzce’nin Siyah Pirinci, Çorum Oğuzların Cevizi, Gemliğin Zeytini, Erzurum’un Oltu Taşı, Bileciğin Söğüt Kaması, Siirt’in Fıstığı, Mardin’in Badem Şekeri, Karaman’ın Bandırması ve daha fazlası YÖREX fuarındaydı. Emeği geçenlere teşekkür ederim." (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.