21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara14°C
  • İzmir20°C
  • Antalya22°C

HÜDA PAR GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ DEMİR: SORUNLARI KARDEŞÇE BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, inanca, değerlere, aileye, kültüre ve kimliğe yönelik ne kadar sorun varsa bunların kardeşlik esasları içerisinde çözmeye çalışacaklarını söyledi.

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Sorunları kardeşçe birlikte çözeceğiz

31 Temmuz 2023 Pazartesi 14:32

Gaziantep Cizreliler Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştiren Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir, burada yaptığı konuşmada, sorunların çözümünde kardeşlik esaslarını gözeterek hareket etmenin önemine dikkat çekti.

Gaziantep Cizreliler Derneği Başkanı Nimet Tarandır ve dernek yöneticilerinin karşıladığı, Demir ile İl Başkanı Faruk Göçer ve beraberindeki heyet, kentteki siyasi ve sosyal konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini illetten Tarandır, namaz kılarken şehid edilen Adana İl Sekreteri Sacit Pişgin için Milletvekili Demir'e taziye dileklerini iletti. Saldırıda yaralanan Adana İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar dileğinde bulundu.

Yaşanan sorunların kardeşçe, barış içerisinde çözülebileceğini dile getiren Demir, "Sizin rahatsız olduğunuz, sizin mustarip olduğunuz, hepimizin mustarip olduğu inancımıza, değerlerimize, aile yaşantımıza, inancımıza, kültürümüze, insanlığımıza, dilimize, kimliğimize tekabül eden, hepimizin rahatsız olduğu ne kadar sorunumuz varsa, kardeşçe, barış içerisinde birlikte çözmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sona erdi.

Cizreliler Derneği Başkanı Nimet Tarandır ve Gaziantep Cizreliler Derneği Onursal Başkanı Cemal Kadıoğlu; Gaziantep Milletvekili Demir ile HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer'e tablo hediye etti. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.