13 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara16°C
  • İzmir23°C
  • Antalya25°C

HÜDA PAR MİLLETVEKİLİ DEMİR, HAKSİAD PROGRAMINDA SEKTÖR TEMSİLCİLERİN KURDUĞU STANTLARI GEZDİ

Ankara Kızılcahamam’da HAKSİAD öncülüğünde düzenlenen 4. İşadamları Buluşmasına katılan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, programda kurulan stantları gezerek sektör temsilcilerinden sektörleriyle ilgili bilgi aldı.

HÜDA PAR Milletvekili Demir, HAKSİAD programında sektör temsilcilerin kurduğu stantları gezdi

23 Eylül 2023 Cumartesi 22:01

Bu yıl 4’üncü kez Hak Sanayici ve İşadamları Derneği (HAKSİAD) öncülüğünde yapılan işadamları buluşması üçüncü gününde Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerinden sanayici, girişimci, iş adamları ve yatırımcıların katılımıyla devam ediyor.

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, ardından sektör temsilcilerin kurduğu stantları gezerek sektörleri hakkında bilgi alıp sektör temsilcileriyle muhabbet etti.

Sektör temsilcilerin stantlarını gezen Demir’e HAKSİAD Genel Başkanı Fikri Karavil ile HAKSİAD yönetiminden bir heyet ve Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi eşlik etti.

Bir stantta Demir’e Kudüs’ün simgelerinden olan Kubbetüs Sahra tablosu Karavil’e de bir tablo hediye edildi.

Yapılan stant ziyaretlerinin ardından İLKHA muhabirine değerlendirmelerde bulunan Demir, HAKSİAD’ın güzel çalışmalarından dolayı yöneticilerini tebrik etti.

Demir, “Çok değerli bir çalışma ortaya koydular hem çalıştay hem fuar sistemi çok değerli ve önemli bir program oldu. HAKSİAD bu sektörde yeni ama çok hızlı yürüyen bir dernek. HAKSİAD çok daha hızlı büyümesi gerekir. Memleketin, ülkenin ve toplumun HAKSİAD’ın güzel ve değerli çalışmalarına şiddetle ihtiyacı var. Öte taraftan stantlarda gördüğüm ve sergilenen mallarda çok önemli. Sektörler çok geniş yelpazede bu da HAKSİAD’ın güzel bir işlev gördüğünü hinterlandının çok geniş bir sahaya yayıldığını ortaya koyuyor. Türkiye ekonomisinin çok ciddi sıkıntı yaşadığı bu süreçte üretim, istihdam, yatırım anlamına gelen HAKSİAD’ın çalışmaları hakikaten Türkiye için çok önemlidir. Desteklenmesi ve güçlendirilmesi gereken bir çalışma. Bu anlamda bir kes daha tebrik ediyorum. Çok değerli ve anlamlı buluyorum. Başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 HAKSİAD programı pazar günü yapılacak basın açıklamasıyla son bulacak. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.