HÜDA PAR’dan taziye ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök başkanlığındaki HÜDA PAR heyeti Gercüş’te Barlak ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
HÜR24- HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, GİK üyesi İsa Aydın ve beraberindeki HÜDA PAR heyeti, Molla Hüseyin Barlak’ın vefat eden babası ve aynı zamanda Umut Der Gıda Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Barlak’ın amcası olan Hacı Ali Barlak (83) için Gercüş’te ailesine taziye ziyaretinde bulundular.
Batman’ın Gercüş ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi ‘Gercüş Taziye evine’ giden HÜDA PAR heyetini Barlak ailesi ve yakınları karşıladı.
Umut Der Gıda Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Barlak’ın amcası ve Molla Hüseyin Barlak’ın vefat eden babası Hacı Ali Barlak için dua edip Allah’tan rahmet dileyen HÜDA PAR heyeti, Barlak ailesine de başsağlığı ve sabır diledi.
Kaynak:HÜR24Haber
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.