13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C
  • İzmir18°C
  • Antalya17°C

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN: FİLİSTİN HALKININ YANINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından 29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin'in haklı davasında her daim Filistinlilerin yanında olduğunu belirtti.

İletişim Başkanı Altun: Filistin halkının yanında durmaya devam edeceğiz

29 Kasım 2023 Çarşamba 19:56

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gazze'ye yönelik saldırılar ile ilgili yaptığı açıklamada, "Türkiye, hakkı, hakikati her mecrada dile getirmeyi kendine görev bilmiştir ve Filistin sorununda adil ve kalıcı bir çözümün hayata geçirilmesi için geçmişte olduğu gibi bugün de samimiyetle çalışacak, Filistin halkının arkasında durmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından 29 Kasım Filistin Halkıyla Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistin'in haklı davasında her daim Filistinlilerin yanında olduğunu belirterek, "Türkiye, hakkı, hakikati her mecrada dile getirmeyi kendine görev bilmiştir ve Filistin sorununda adil ve kalıcı bir çözümün hayata geçirilmesi için geçmişte olduğu gibi bugün de samimiyetle çalışacak, Filistin halkının arkasında durmaya devam edecektir. Adalet, evrensel olmayı icbar eder. Bugün bir kez daha 'Özgür Filistin' diyeceğiz." dedi. (İLKHA)

http://

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.